DELE OG HELE MASKINER

REPARATION OG SERVICE

Selv med det bedste vedligeholdelse sker der nedbræk. Men når ulykken endelig er ude, skal det gå stærkt med at blive kørende igen. Vi måler op, udarbejder tegninger, og fremstiller nye dele. Hvis det haster går vi ikke hjem til fyraften, vi bliver ved til delene er færdige, så din maskine hurtigt kører igen. Vi er stolte af at servicere en række af Fyns store industrivirksomheder på dette område.

Vi har gennem tiden løst mange spændende opgaver.
– Som da vi kl. 23.00 en aften blev bedt om at fremstille et stort tandhjul til en papirmaskine. Vi var færdige næste morgen kl. 6.30.

– Eller da vi blev bedt om at reparere et stempel til en 250 ton hydraulik-presse. Det vejede 1100 kg, vi var lige nødt til at ombygge vores kran for at få emnet op i drejebænken.

– Eller da en af storebæltsfærgerne fik revet et ankerspil op af dækket. Vi arbejdede tre mand nonstop i 24 timer. Så kunne de fortøje igen.

Det er nu ikke kun når panikken breder sig vi kommer på banen. Vi har en solid kundekreds der bruger os til at fremstille reservedele. Det er vigtigt at man kan stole på sin leverandør, at delene passer når de bliver monteret – kun derved undgår man unødvendig stilstand. Herunder ses et par eksempler på reservedele vi fremstiller til Glud og Marstrand. Det store emne er et lukkehoved, der anvendes til at valse bund i konservesdåser. Det lille emne er en del der indgår i lukkehovedet.